Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn een populaire soort binnenzonwering en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij Oudshoorn & Van Egmond heeft u de keuze uit diverse varianten, zoals transparante, lichtdoorlatende en verduisterende plisségordijnen van het merk Luxaflex. Voor elke ruimte hebben we het perfecte plisségordijn in ons assortiment. Bekijk ons aanbod, bestel de gewenste binnenzonwering online en profiteer van onderstaande voordelen:

  • Uitsluitend de beste kwaliteit
  • Moderne en sfeervolle look
  • In het echt te bekijken voor aankoop

Plisségordijnen kant en klaar

Bij Oudshoorn & Van Egmond heeft u de keuze uit diverse kant en klare varianten. Bij het bestellen van het gordijn is het uiteraard van belang dat u de maten goed opmeet en aan ons doorgeeft. Meet zowel boven als onder de breedte van het kozijn, om er zeker van te zijn dat u de juiste maat bestelt.

Bepaal zelf de lichtinval met plisségordijnen

Het mooie aan plisségordijnen is dat ze van zowel de boven- als onderkant open kunnen. Wilt u vervelende inkijk voorkomen en toch licht naar binnen laten? Open het gordijn dan van onder naar boven tot de gewenste hoogte.

Zonwering voor binnen

Twijfelt u of plisségordijnen wel de juiste keuze zijn? Bekijk dan eens onze andere soorten zonwering voor binnen:

Varianten zonwering voor buiten

Naast zonwering voor binnen, hebben we zonwering voor buiten bij Oudshoorn & Van Egmond. Bekijk bijvoorbeeld eens onze:

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over onze plisségordijnen of wilt u ze eens in het echt komen bekijken? Kom dan langs bij een van onze showrooms of vul onderstaand contactformulier in! We denken graag met u mee voor de beste oplossing voor uw woning.

Liever telefonisch contact met een van onze specialisten? Neem dan contact op met de voor u dichtstbijzijnde vestiging via onderstaande buttons. Het is daarnaast natuurlijk mogelijk om ons te mailen via info@oudshoornenvanegmond.nl.

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Contactformulier

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks