Showroom Oudshoorn & Van Egmond in Katwijk

Bij Oudshoorn & Van Egmond leveren en installeren we al meer dan 50 jaar binnenzonwering en buitenzonwering van bijvoorbeeld het A-merk Luxaflex. We zijn onder andere gevestigd in Katwijk en bieden een uitgebreid assortiment aan producten, van traditioneel tot eigentijds.

Onze showroom is de perfecte plek om inspiratie op te doen. We hebben een ruime keuze aan producten in alle prijsklassen, zodat u zeker de perfecte oplossing vindt voor uw huis.

Onze adviseurs staan voor u klaar

Onze adviseurs staan u graag bij met persoonlijk advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste zonwering. Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en samen met u de perfecte oplossing te vinden.

Markiezen zwart
Knikarmscherm Luxaflex

Waarom Oudshoorn en Van Egmond?

  • Persoonlijk advies: onze adviseurs staan u graag bij met persoonlijk advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste zonwering voor uw huis. We nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en samen met u de perfecte oplossing te vinden.
  • Professionele montage: we verzorgen de montage van uw zonwering. We zorgen ervoor dat uw producten vakkundig en netjes worden gemonteerd.
  • Reparatie & onderhoud: u kunt niet alleen bij ons terecht voor nieuwe zonweringproducten, maar ook voor reparaties en onderhoud aan uw al geïnstalleerde binnen- en buitenzonwering. Onze vakkundige professionals zorgen dat uw zonwering weer perfect werkt.

Onze producten

  • Binnenzonwering: we bieden een breed assortiment aan binnenzonwering aan. Onze zonwering zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw huis, ook op warme dagen.
  • Buitenzonwering: we hebben ook een ruim aanbod aan buitenzonwering. Denk hierbij aan rolluiken, knikarmschermen, markiezen, terrasoverkappingen, uitvalschermen, screens en doeken.

Luxaflex

Luxaflex is een van de meest populaire merken zonwering in Nederland. We bieden een breed scala aan Luxaflex producten aan, van horizontale jaloezieën tot verticale jaloezieën en Duette shades.

Bezoek onze showroom in Katwijk

Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze mooie producten. We staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom!

Contactformulier

Locatie Katwijk

Oudhoorn & Van Egmond
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
E-mail: info@oudshoornenvanegmond.nl

Openingstijden showroom Katwijk

Dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 12.30 uur / 13:30 – 17:00 uur
Zaterdag 10.30 – 13.00 uur

 

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks