Knikarmschermen

Met een knikarmscherm creëert u eenvoudig schaduw in uw tuin terwijl u ruimte behoudt. Deze vorm van zonwering is de ideale bescherming tegen de zon. Zowel uw tuin als uw woning blijven koel met een zonnescherm van Oudshoorn & Van Egmond. Met onze knikarmschermen profiteert u van de volgende voordelen:

 • Op maat gemaakt knikarmscherm
 • Behoud van ruimte in uw tuin
 • Gebruiksvriendelijke bediening
 • Optimale bewegingsvrijheid
 • Geen palen of armen
 • Keuze uit vele kleuren
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Altijd schaduw in uw tuin en woning

 Neem voor meer informatie over knikarmschermen contact op met een van onze vestigingen:

Katwijk:

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk:

071 402 0720

De prijzen van een knikarmscherm

De prijs voor een knikarmscherm is afhankelijk van diverse factoren. Allereerst wordt de prijs bepaald door de afmetingen van het knikarmscherm. Grotere afmetingen zorgen ervoor dat de prijs hoger uitvalt. Daarnaast zijn er verschillende bedieningen. Een elektrische bediening is gebruiksvriendelijk, maar prijziger dan een handmatige bediening.

Wilt u weten wat de prijs is van een op maat gemaakt knikscherm? Neem dan contact met ons op door te bellen naar een van onze vestigingen of vul ons contactformulier in.

Katwijk:

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk:

071 402 0720

De voordelen van een knikarmscherm

 • Eenvoudige manier om schaduw te creëren
 • wooncomfort: geen last van warmte of de felle zon
 • Lange levensduur: 15 jaar
 • Draagt bij aan een hogere woningwaarde

Optimale bewegingsvrijheid

Een ander groot voordeel is dat u met een knikarmscherm geniet van complete bewegingsvrijheid. U loopt er makkelijk onderdoor en omdat de schermen horizontaal uitrollen, kunnen openslaande deuren gewoon open. In tegenstelling tot bij parasols en andere zonneschermen heeft u geen last van vervelende doeken, palen en armen die in de weg staan.

Schaduw en een aangename temperatuur met een knikarmscherm

Een knikarmscherm is de uitkomst tijdens warme zomerdagen. Het is de ideale manier om schaduw te creëren op uw terras of in uw woning. Daarnaast houdt het knikarmscherm felle zonnestralen tegen, waardoor uw terras en tuin koel blijven. Een extra voordeel is dan ook dat daardoor de temperatuur in uw woning aangenaam blijft.

Voldoende schaduw met een zonnescherm

De knikarmschermen van Oudshoorn & Van Egmond zijn een stuk praktischer dan een parasol. Omdat de zon van plaats verandert, moet u uw parasol om de zoveel tijd verplaatsen. Met een knikarmscherm heeft u hier geen last meer van. De hoek van het scherm is verstelbaar, waardoor u zelf bepaalt hoe schuin deze is. De zon schijnt niet onder het knikarmscherm door waardoor u de hele dag van de schaduw geniet. Onze knikarmschermen zijn groot genoeg om iedereen op het terras te voorzien van een plekje in de schaduw.

De plaatsing van een knikarmscherm

Omdat knikarmschermen groot en zwaar zijn, is het belangrijk om deze stevig aan uw gevel te monteren. Het gebruik van voldoende bevestigingspunten is hierbij cruciaal. Verschillende factoren zorgen ervoor dat de plaatsing van een knikarmscherm ingewikkeld is. Het is fysiek zwaar om een knikarmscherm te plaatsen en het installeren van de elektrische bediening vraagt ook om deskundige kennis. Daarom raden wij u aan om uw knikarmscherm te laten plaatsen door een specialist.

De experts van Oudshoorn & Van Egmond nemen u de plaatsing graag uit handen en zorgen ervoor dat uw knikarmscherm vakkundig geplaatst wordt. Het is eveneens mogelijk om het onderhoud van uw knikarmscherm aan ons uit te besteden. Is een knikarmscherm niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook eens onze markiezen, terrasoverkappingen en uitvalschermen.

Werkgebied Oudshoorn & van Egmond

Oudshoorn & Van Egmond is al meer dan vijftig jaar de zonweringspecialist in de regio’s:

In deze drie regio’s verzorgen wij de plaatsing, reparatie en het onderhoud van knikarmschermen. Bezoek een van onze showrooms om inspiratie op te doen voor uw eigen knikarmscherm. In onze showrooms ziet u alle modellen en bekijkt u op uw gemak wat de mogelijkheden voor een knikarmscherm zijn. Onze medewerkers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Neem contact op met Oudshoorn & Van Egmond

Wilt u meer weten over onze knikarmschermen of onze andere buitenzonwering producten? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@oudshoornenvanegmond.nl of door ons te bellen. Neem ook eens een kijkje bij onze binnenzonwering producten.

Naam*
Emailadres*
Telefoonnummer
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

Bekijk onze Privacy- en cookieverklaring.