Binnenzonwering

Binnenzonwering vormt een praktische en stijlvolle aanvulling op uw woning. In de winter hangt de zon erg laag en in de zomer wilt u de hitte buiten de deur houden. Het is belangrijk dat u goed weet welke functie uw nieuwe binnenzonwering moet hebben. Daarnaast geeft u uw interieur een nieuwe look: binnenzonwering is sfeervol, decoratief en stylish.

Neem contact op met een de adviseurs van Oudshoorn & Van Egmond of kom langs in een van onze showrooms om alle typen binnenzonwering te bekijken. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Ik wil graag meer informatie

Binnenzonwering bij Oudshoorn en Van Egmond

Binnenzonwering bestaat in vele vormen en maten; u vindt dus altijd  zonwering passend binnen uw smaak en interieur. Oudshoorn en Van Egmond levert de volgende typen zonwering:

  • Jaloezieën
  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Shutters
  • Duette Shades

Wij werken alleen met de beste kwaliteit van vooraanstaande merken, zoals Luxaflex, Verosol, Velux en Jasno Shutters. Lees hier meer over onze merken.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn al jaren een populaire vorm van zonwering. Een jaloezie bestaat uit een aantal horizontale of verticale stroken, lamellen genoemd. U kunt het product volledig afstemmen op uw wensen. Jaloezieën zijn namelijk verkrijgbaar in vele maten, kleuren en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor aluminium, pvc of houten jaloezieën en kunt u de zonwering bestellen in elke gewenste kleur. Door de diversiteit in het aanbod krijgt u bij Oudshoorn & Van Egmond altijd een praktische en stijlvolle oplossing voor uw binnenzonwering.

 

Rolgordijnen

Omdat rolgordijnen geschikt zijn voor bijna iedere ruimte, is het product een populaire keuze voor binnenzonwering. Rolgordijnen kunnen transparant, verduisterend of vochtwerend geleverd worden. Deze laatste vorm maakt een rolgordijn ook uitermate geschikt voor zonwering in de badkamer. De kleur van de zonwering is aan te passen aan uw wensen zodat het design altijd past binnen uw interieur. Kom voor een uitgebreid advies langs in één van onze showrooms.

 

Plisségordijnen

Hoewel een plisségordijn minder bekend is dan de andere vormen van zonwering, is deze tegenwoordig echt in opkomst. Een plisségordijn kan bevestigd worden met een top-down of een bottom-up systeem. Dit betekent dat u het gordijn aan de onderkant en aan de bovenkant kunt bewegen. Het is dus mogelijk om elk deel van het raam afzonderlijk te bedekken met een plisségordijn.

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen lijken een beetje op rolgordijnen. Zoals de naam echter al doet vermoeden, vouwt en ontvouwt u een vouwgordijn waar u een rolgordijn zou oprollen. Qua functionaliteit komen de gordijnen dus aardig overeen: het grote verschil zit juist in het design. Een vouwgordijn krijgt een uniek uiterlijk door de verschillende stroken. Vouwgordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en designs. Voor een compleet overzicht van ons aanbod vouwgordijnen kunt u één van onze showrooms bezoeken.

 

Shutters

Shutters zijn een moderne vorm van zonwering. Deze trend is overgewaaid vanuit Amerika en wordt inmiddels in veel Nederlandse woningen gebruikt. Shutters zijn verkrijgbaar in een houten en een aluminium variant. Oudshoorn en van Egmond werkt met shutters van het merk Jasno. Jasno shutters staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Duette Shades

Duette Shades zijn de meest effectieve vorm van zonwering wanneer u energie wilt besparen. De honingraat structuur van Duette Shades zorgt voor een stilstaande luchtlaag in de zonwering. Deze luchtlaag heeft een sterk isolerende werking. Hierdoor houdt u de warmte binnen in de winter, en buiten in de zomer.

Onze zonwering merken

U kunt in onze showroom producten bekijken van een aantal toonaangevende merken: Luxaflex, Verosol, Velux en Jasno Shutters.

Luxaflex

Luxaflex is al jaren marktleider op het gebied van rolgordijnen, shades en horren. Inmiddels is Luxaflex meer dan een merknaam: het is een begrip. Al sinds haar oprichting in 1946 staat het bedrijf voorop in het op innovatieve wijze produceren van modieuze raambekleding. Luxaflex biedt een breed assortiment van binnenzonwering en horren, die Oudshoorn & Van Egmond dankzij de jarenlange ervaring probleemloos bij u thuis kan plaatsen.

Oudshoorn en Van Egmond is begin 2015 door Luxaflex Nederland uitgeroepen tot Luxaflexdealer van het jaar. Hiermee uit Luxaflex zijn waardering voor de passie voor het merk en de proactieve opstelling van Oudshoorn en Van Egmond.

Lees meer over Luxaflex bij Oudshoorn en Van Egmond

Kvadrat – Verosol

De gedachte die in 1963 leidde tot oprichting van Verosol was niet alleen het voorkomen van hinderlijk zonlicht, maar vooral het koel houden van woningen of bedrijven tijdens de warme zomer. Bij Verosol kwamen ze toen met de oplossing: gemetalliseerd doek. Het metaliseringsproces zorgt ervoor dat de hitte buiten blijft. Hierdoor kunt u ook tijdens de heetste dagen rustig voor het raam zitten zonder zweten, maar met behoud van uitzicht.

Velux

VELUX staat natuurlijk vooral bekend als producent van kwalitatief hoogstaande dakramen. Maar voor dakramen geldt natuurlijk hetzelfde als voor reguliere ramen: ook daar kan binnenzonwering het verschil betekenen tussen hitte of een prettig leefklimaat. VELUX beschikt over een afwisselend assortiment binnenzonwering, rolgordijnen en horren. Voor het plaatsen van VELUX producten staan wij bij Oudshoorn & Van Egmond graag voor u klaar.

Jasno Shutters

Oudshoorn & Van Egmond levert al geruime tijd Jasno Shutters. Deze unieke producten combineren een effectieve zonwering met een stijlvolle uitstraling. Shutters zijn houten luiken waarbij u de lamellen zelf kunt verstellen. Het plaatsen van Jasno Shutters geeft een unieke draai aan elke ruimte en het kan met recht raamversiering worden genoemd. Laat deze sfeervolle toevoeging plaatsen door onze vakkundige monteurs.

Werkgebied Oudshoorn & van Egmond

Oudshoorn & Van Egmond is al meer dan vijftig jaar de zonweringspecialist in de regio’s:

  • Leiden
  • Alphen aan den Rijn
  • Katwijk
  • Zoeterwoude

In deze drie regio’s verzorgen wij de plaatsing, reparatie en het onderhoud van binnen- en buitenzonwering. Bezoek een van onze showrooms om inspiratie op te doen voor uw eigen zonwering. Onze medewerkers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie over binnenzonwering?

Voor meer informatie over ons aanbod binnenzonwering kunt u contact opnemen met één van onze vestigingen.

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks