Zonwering Zoetermeer

Vanuit onze vestiging in Zoeterwoude levert Oudshoorn & Van Egmond zonwering in Zoetermeer. Voor zowel binnen- als buitenzonwering kunt u terecht in onze showroom aan de Hoge Rijkdijk 263 in Zoeterwoude, slechts 15 tot 20 minuten rijden vanaf Zoetermeer.

 • Persoonlijk advies door onze adviseurs
 • Adviesgesprek aan huis of in de showroom
 • Voor binnen- en buitenzonwering
 • Al meer dan 50 jaar een begrip in zonwering
 • Luxaflex dealer van het jaar

Neem contact op met Oudshoorn & Van Egmond voor advies op het gebied van zonwering. Onze showroom is telefonisch bereikbaar op 071 402 0720. U kunt ook online contact opnemen via de onderstaande knop.

Direct contact opnemen

Binnenzonwering

Oudshoorn & Van Egmond heeft een breed aanbod binnenzonwering. Deze producten dienen niet alleen ter bescherming tegen de zon, maar hebben ook een decoratieve functie binnen uw interieur. Bij Oudshoorn & Van Egmond kunt u terecht voor de volgende vormen van binnenzonwering:

 • Jaloezieën
 • Rolgordijnen
 • Plisségordijnen
 • Lamellen
 • Vouwgordijnen
 • Shutters

Lees meer over de typen binnenzonwering.

Wij werken alleen met de beste kwaliteit producten van bekende merken, zoals Luxaflex, Verosol, Velux en Jasno Shutters.

Buitenzonwering

U kunt voor uw huis of bedrijf in Zoetermeer kiezen uit zeven verschillende typen buitenzonwering. Oudshoorn & Van Egmond helpt u graag bij uw keuze. Onze adviseurs inventariseren uw wensen en de mogelijkheden voor uw pand. We leveren de volgende typen zonwering:

Lees meer over de mogelijkheden voor buitenzonwering.

Knikarmscherm Zoetermeer

Met een knikarmscherm heeft u geen last meer van de felle zon. De levensduur van een knikarmscherm is ongeveer 15 jaar. U bent van harte welkom om het assortiment te bekijken in onze showroom in Zoeterwoude, een kleine 20 minuten bij Zoetermeer vandaan. Een knikarmscherm plaatsen is een specialistische handeling die u beter niet zelf kunt uitvoeren. Onze experts komen graag bij u langs in Zoetermeer om uw knikarmscherm te installeren.

Plaatsing, reparatie en onderhoud

Oudshoorn & Van Egmond biedt een compleet pakket aan diensten. We geven niet alleen advies, maar komen uw binnen- en buitenzonwering ook plaatsen. Tevens dragen we zorg voor het onderhoud van uw zonwering en voeren we eventuele reparatiewerkzaamheden uit.

Bereikbaarheid vanuit Zoetermeer

Onze showroom in Zoeterwoude Rijndijk is goed bereikbaar vanuit Zoetermeer. Via de N206 is het een kleine 20 minuten rijden. Op de bijgevoegde kaart vindt u de route vanuit het centrum van Zoetermeer. Dankzij de korte afstand kunnen onze adviseurs ook bij u thuis komen voor een persoonlijk adviesgesprek. Nadat u een keuze heeft gemaakt, maken wij de zonwering op maat. Indien gewenst kunnen we de producten leveren bij uw huis of bedrijfspand in Zoetermeer.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze specialisten in Zoeterwoude via nummer 071 402 0720 of met de vestiging in Katwijk op nummer 071 402 2731. U kunt uw vraag ook stellen via het onderstaande contactformulier.

Naam*
Emailadres*
Telefoonnummer
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

Bekijk onze Privacy- en cookieverklaring.