Leveranciers

Oudshoorn & Van Egmond werkt samen met onderstaande leveranciers.

Luxaflex Outdoor

Alle Luxaflex Outdoor schermen worden op maat gemaakt, op basis van de gegevens en de exacte afmetingen die wij opnemen. Dit waarborgt niet alleen een perfecte plaatsing maar is bovendien een garantie voor jarenlang, onverstoord zonplezier en een kwaliteitsservice achteraf.
Klik hier.

Luxaflex Indoor

Luxaflex® producten zijn zó veelzijdig, dat ze ieder interieur nou net dat extra persoonlijke geven.
www.luxaflex.nl

Roma

Roma is een Duits kwaliteitsmerk met keuze uit diverse zonwering in wel 209 verschillende Ralkleuren. Roma is leverancier van screens, rolluiken en buitenjaloezieën.
www.romabenelux.nl

Lees meer over Roma

Weinor

Al sinds 40 jaar is het streven van Weinor erop gericht voor meer woongenot in en rond uw huis en tuin te zorgen.
www.weinor.nl

Lees meer over Weinor

Jasno

Met het plaatsen van Jasno shutters kunt u in uw interieur naar eigen inzicht spelen met licht.
www.jasnohutters.nl

Lees meer over Jasno

Somfy

Home Motion, dat is genieten van de meest comfortabele bedieningsoplossingen voor in en rond en het huis. Hierin is Somfy onbetwist specialist en internationaal marktleider. Ook in zakelijke bedieningsoplossingen is Somfy ’s werelds meest toonaangevende fabrikant.
www.somfy.nl

Lees meer over Somfy

Sunmaster

Als grondlegger van de verticaalzakkende zonwering en als uitvinder van het gepatenteerde windvaste Sunfix®-systeem voor verticaal-zakkende zonwering blijft Sunmaster steeds vernieuwend bezig. De door Sunmaster Nederland BV geleverde producten zijn niet alleen geschikt voor utiliteitsprojecten, maar ook voor renovatie- en woningbouwprojecten en kunnen geheel naar de eis van het project worden gefabriceerd.
www.sunmaster.nl

Smits rolluiken en zonwering

Smits Rolluiken en Zonwering B.V. is fabrikant en leverancier van diverse zonweringsproducten (o.a. knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, rolluiken, screens, buitenjaloezieën en plisséhordeuren). Vanuit twee assemblagevestigingen in Cuijk wordt de zonweringspecialist in Nederland beleverd.
www.smitsrolluiken.nl

Dickson

In de loop der jaren zijn de zonweringdoeken van Dickson een referentie geworden van kwaliteit, duurzaamheid en creativititeit.
www.dickson-constant.nl

Tibelly

Zeker op de Nederlandse markt al jaren toonaangevend qua dessins en ontwerp. Van elke verkochte meter stof doneert Tibelly € 0,10 aan KWF kankerbestrijding.
www.tibelly.nl

Romazo

Romazo is de branchevereniging voor de rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven in Nederland.
www.romazo.nl

Velux

Uiteraard kennen de dakvenster van Velux een grote bekendheid. Voor alle raamdecoratie en zonwering t.b.v. deze dakramen kunt u bij ons terecht.
Velux.nl

Verosol

Verosol is een producent van zonwerende oplossingen die wereldwijd opereert. Verosol staat bekend om haar gemetalliseerde stoffen die een unieke oplossing bieden tegen zonlicht.
Verosol.nl

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks