Showroom Oudshoorn en Van Egmond in Zoeterwoude Rijndijk

Ons bedrijf heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met zonweringsystemen. Gevestigd in Zoeterwoude, bieden we een breed assortiment van producten aan, variërend van klassiek tot modern.

Onze showroom is dé plek om inspiratie op te doen voor uw nieuwe zonweringsysteem.. Met een ruime selectie van producten in alle prijsklassen, vindt u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie, die aansluit op uw wensen. In ons assortiment hebben we mooi merken, zoals Luxaflex, Roma, Somfy en Weinor.

Screens
Markiezen
Markiezen

Bij Oudshoorn en Van Egmond krijgt u:

  • Deskundig advies: onze deskundige adviseurs staan klaar om u persoonlijk advies te geven en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe zonweringsysteem. We nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en samen met u tot de perfecte oplossing te komen.
  • Vakkundige montage: uw nieuwe zonwering installeren we netjes en vakkundig.
  • Klanttevredenheid: onze klanten zijn onze belangrijkste prioriteit. We streven er altijd naar om u de best mogelijke service te bieden. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheidsscores.

Onze zonweringsystemen

  • Binnenzonwering: we hebben een uitgebreid aanbod aan binnenzonwering. Met onze zonwering geniet u altijd van uw huis, zelfs op warme dagen.
  • Buitenzonwering: ook voor buitenzonwering kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan rolluiken, knikarmschermen, markiezen, terrasoverkappingen, uitvalschermen, screens en doeken.

Luxaflex

Luxaflex is een gerenommeerd merk op het gebied van raamdecoratie dat al meer dan vijftig jaar bestaat. Bij ons vindt u een breed scala aan Luxaflex-producten, zoals jaloezieën en Duette Shades. Het assortiment bestaat uit diverse kleuren, materialen en stijlen.

We beantwoorden graag uw vragen

Breng eens een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contactformulier

Locatie Zoeterwoude Rijndijk

Oudhoorn & Van Egmond
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720
E-mail: info@oudshoornenvanegmond.nl

Openingstijden showroom Zoeterwoude Rijndijk

Woensdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.30 – 13.00 uur
Zondag t/m dinsdag Gesloten

 

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks