Shutters

Ook op zoek naar shutters op maat voor ieder formaat raam? Deze binnenzonwering is een zeer duurzame, en ook nog eens een hele stijlvolle, keuze. Omdat de shutters op maat worden gemaakt, zijn ze in te zetten bij elke vorm en formaat raam.

Dim de zon direct met shutters en profiteer van de voordelen:

  • Sfeervolle blikvangers
  • Geschikt voor ramen in elke vorm
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Perfect de lichtval zelf regelen

Neem contact op met Oudshoorn & van Egmond om de opties samen te bespreken.

Shutters op maat

Ramen worden in verschillende afmetingen en vormen opgeleverd. Bij Oudshoorn & Van Egmond laat u shutters op maat maken, zodat ze altijd perfect passen bij uw raam en interieur. Dit maakt shutters van het met Jasno een echte eyecatcher en een toevoeging aan uw huis.

Buitenzonwering

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de zon zo veel mogelijk buiten te houden door middel van buitenzonwering. Populaire manieren om dit te doen zijn een knikarmscherm, een of uitvalscherm of een terrasoverkapping. Bekijk onze opties op de website of kom langs bij onze showroom. We hebben er eentje in Zoeterwoude Rijndijk en in Katwijk.

Vormen van binnenzonwering

Behalve shutters heeft Oudshoorn & Van Egmond verschillende manieren om zonlicht te dimmen in uw huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jaloezieën, vouwgordijnen of rolgordijnen van de beste merken op de markt.

We bieden bovendien de mogelijkheid uw favoriete vorm van zonwering volledig op maat te laten maken. Geef bij ons al uw wensen aan en we zorgen voor uw perfecte zonwering.

Bezoek onze showrooms

Wilt u onze shutters liever in het echt bekijken of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op via telefoon of contactformulier. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij een van onze locaties. U vindt onze adresgegevens terug op de contactpagina.

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks