Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een geschikte oplossing om zonlicht te weren en meer privacy te krijgen in uw woning. Heeft u rolgordijnen op maat nodig? Bij Oudshoorn & Van Egmond kiest u uit diverse soorten rolgordijnen van het merk Luxaflex. Kies bijvoorbeeld voor onze verduisterende rolgordijnen die de zon bijna volledig weren of duo rolgordijnen die de helft van de zon buiten houden. Profiteer van de voordelen van zonwering op maat:

  • Geschikt voor elke ruimte
  • Brede keuze materiaal en kleur

Zonwering voor binnen

Bij Oudshoorn & Van Egmond leveren we de perfecte zonwering voor binnen. Zo hebben we precies de verduisterende rolgordijnen, jaloezieën, shutters of horren die passen bij de ramen in uw huis. We maken uitsluitend gebruik van de beste leveranciers als Jasno en Luxaflex om kwaliteit te garanderen. Neem contact met ons op of kom langs bij een van onze showrooms.

Buitenzonwering

Behalve zonverduisterende rolgordijnen kunt u ervoor kiezen om de zon op andere manieren buiten te houden. Bij ons kunt u terecht voor diverse buitenzonwering die geschikt is voor verschillende doeleinden. Zo kunt u kiezen voor een terrasoverkapping, knikarmscherm of uitvalscherm, afhankelijk van wat er mooi staat in uw tuin. Bekijk de opties voor zonwering voor buiten.

Bezoek onze showrooms

Heeft u een vraag over onze verduisterende rolgordijnen op maat of bekijkt u ze liever eerst voor u ze koopt? Neem contact op met ons door de bellen naar de vestiging in Katwijk of Zoeterwoude Rijndijk via de onderstaande buttons. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in een van onze showrooms. Onze adresgegevens en routebeschrijving vindt u terug op onze contactpagina.

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Naam*
Emailadres*
Telefoonnummer
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

Bekijk onze Privacy- en cookieverklaring.