Zonwering Duin en Bollenstreek

Oudshoorn & Van Egmond is dé leverancier van hoogwaardige binnen- en buitenzonweringen in de Duin- en Bollenstreek, vanuit onze vestigingen in Zoeterwoude Rijndijk en Katwijk. Deze zonweringen zorgen voor een fijne schaduwplek in uw tuin en houden uw woning in de Duin- en Bollenstreek gedurende de warme zomermaanden heerlijk koel. We bieden een ruim assortiment zonweringen aan, die we volledig op maat maken voor uw woning, zodat ze perfect passen en maximale zonwering bieden.

  • Passend advies van experts met ervaring, bij u thuis of in onze showroom
  • Op maat gemaakte zonwering
  • Twee showrooms in de Duin- en Bollenstreek
  • Installatie en onderhoud van uw zonwering
  • Ruim 60 jaar ervaring met zonweringen

Onze medewerkers geven u graag passend advies bij het kiezen van zonwering. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek bij u thuis in de Duin- en Bollenstreek of bezoek een van onze showrooms in Katwijk of Zoeterwoude Rijndijk.

Direct contact opnemen

Binnenzonweringen

Binnenzonweringen houden het licht van de felle zon tegen en zorgen er daarnaast voor dat de kou buiten blijft tijdens de winter. Bovendien bieden ze ook privacy, doordat mensen vanaf buiten niet naar binnen kunnen kijken. Bij Oudshoorn & Van Egmond bieden we verschillende typen binnenzonweringen aan van vooraanstaande merken, zoals Luxaflex, Verosol, Velux en Jasno Shutters. De vorm, het materiaal en de maten van uw binnenzonwering kiest u zelf, waardoor ze altijd naadloos aansluiten op uw wensen en interieur.

Lees verder over de verschillende type binnenzonweringen bij Oudshoorn & Van Egmond.

Diverse buitenzonweringen in ons assortiment

We bieden bij Oudshoorn & Van Egmond niet alleen binnenzonweringen aan, maar ook buitenzonweringen voor uw woning of bedrijfspand in de Duin- en Bollenstreek. In ons assortiment vindt u:

Ontdek de verschillende mogelijkheden met onze hoog kwalitatieve buitenzonweringen.

Installatie, onderhoud en reparatie van uw zonwering

Bij Oudshoorn & Van Egmond zijn we veel meer dan leveranciers: onze specialisten komen bij u thuis langs om u te adviseren en verzorgen na aanschaf de vakkundige installatie, het tijdig onderhoud en de nodige reparaties aan uw zonwering in de Duin- en Bollenstreek.

Route naar onze showrooms vanuit de Duin- en Bollenstreek

Onze experts adviseren u graag in onze showroom bij het kiezen van de juiste binnen- of buitenzonwering uit ons uitgebreide aanbod. Vanuit alle plaatsen in de Duin- en Bollenstreek bereikt u onze showroom in Katwijk in slechts 5 tot 10 minuten. Onze showroom in Zoeterwoude Rijndijk is slechts 15 minuten rijden vanuit de Duin- en Bollenstreek.

Contactformulier

Heeft u vragen over onze binnen- of buitenzonweringen of wilt u graag advies van onze specialisten? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms!

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks