Screens

Screens zijn een moderne vorm van buitenzonwering die uw volledige raam bedekken en hiermee bijna alle zonnestralen buiten houden. Dit zorgt voor een heerlijk koele woonkamer in de zomer en beschermt uw kozijnen ook nog eens tegen viezigheid. Behalve de verkoelende werking zorgen zonwerende screens ook voor:

  • Verbeterde isolatie in de winter
  • Extra privacy
  • Energiebesparing

Zonwerende screens op maat

Huizen worden niet altijd met standaard formaat ramen opgeleverd. Het kan dus voorkomen dat zonwering voor uw ramen niet perfect aansluit. En daarom zijn de zonwerende screens op maat van Oudshoorn en Van Egmond zo een fijne oplossing. U heeft jarenlang plezier van deze kwaliteits-screens en houdt de zon zo goed mogelijk buiten tijdens die warme zomerdagen. Zelfs in de winter kunt u uw zonwering sluiten om uw woning beter te isoleren, wat leidt tot een lager energieverbruik. Genoeg manieren om te profiteren van onze zonwering.

Binnenzonwering van Oudshoorn en Van Egmond

Naast onze op maat gemaakte zonwering voor buiten, kunt u bij ons terecht voor zonwering voor binnen. Denk hierbij aan vouwgordijnen die voor een deel verduisteren of shutters waar u lichtinval volledig mee kunt regelen. Vraag naar de opties die we hebben om uw huis te verduisteren en profiteer van een prachtig aanzicht en geweldige functionaliteit.

Kunnen we u verder helpen?

Heeft u vragen over onze zonwering op maat of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op. Het is natuurlijk ook mogelijk om onze producten eerst in het echt te zien voor u ze koopt. Hiervoor kunt u terecht bij ons in de showrooms in Katwijk of Zoeterwoude Rijndijk. We laten u graag alle opties persoonlijk zien!

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks