Zonwering Leiden

Oudshoorn & Van Egmond levert uw zonwering in Leiden vanuit onze vestigingen in Zoeterwoude en Katwijk. Met een binnen- of buitenzonwering vertoeft u tijdens warme zomerdagen heerlijk in de schaduw in uw tuin en houdt u uw huis koel. Oudshoorn & Van Egmond heeft een groot aanbod binnen- en buitenzonweringen voor uw woning in Leiden. Op maat gemaakt, naar uw wens.

 • Persoonlijk advies van onze adviseurs, aan huis of in de showroom
 • Uw zonwering op maat gemaakt
 • Twee showrooms in de nabije omgeving van Leiden
 • Plaatsen en onderhouden van uw binnen- en buitenzonwering
 • Al meer dan 50 jaar specialist in zonwering

Ons team adviseert u graag bij de keuze voor een zonwering. Neem contact op voor advies aan huis of kom langs in een van onze showrooms in Katwijk of Zoeterwoude Rijndijk.

Direct contact opnemen

Binnenzonweringen

Binnenzonweringen houden het licht van een felle, laagstaande zon tegen. Tijdens de winter zorgt zonwering ervoor dat de kou buiten blijft. Ook geeft een binnenzonwering u privacy, omdat men van buitenaf niet naar binnen kan kijken. Bij Oudshoorn & Van Egmond heeft u de keuze uit onderstaande typen binnenzonweringen. Al onze zonweringen zijn van hoge kwaliteit en van merken als Luxaflex, Verosol, Velux en Jasno Shutters. U kiest zelf de vorm, het materiaal en de maten, zodat uw zonwering altijd geheel naar uw eigen wens is.

 • Jaloezieën
 • Rolgordijnen
 • Plisségordijnen
 • Vouwgordijnen
 • Shutters
 • Duette Shades

Lees meer informatie over de verschillende typen binnenzonweringen.

Typen buitenzonweringen in Leiden

Bij Oudshoorn & Van Egmond kunt u niet alleen voor binnenzonweringen voor uw woning of bedrijfspand in Leiden terecht, maar ook voor een divers aanbod aan zonweringen voor buiten. Bekijk hier onze mogelijkheden of neem een kijkje in een van onze showrooms.

Bekijk alle mogelijkheden met buitenzonweringen.

Plaatsen, repareren en onderhouden van uw zonwering

De adviseurs van Oudshoorn & Van Egmond begeleiden u persoonlijk van a tot z: van het uitkiezen van uw zonwering tot het plaatsen, onderhouden en repareren van uw zonwering. De specialisten komen bij u in Leiden langs voor advies, plaatsing en onderhoud.

Bereikbaarheid vanuit Leiden

U ziet het al: bij Oudshoorn & Van Egmond heeft u veel keuze als het gaat om zonwering. Veel keuze maakt het niet altijd gemakkelijker. In onze showrooms adviseren wij u daarom graag over de ideale zonweringoplossing voor uw pand of woning in Leiden. Binnen 10 tot 15 minuten bent u op onze vestiging in Zoeterwoude. Vanaf Leiden is de showroom in Katwijk ongeveer 15 minuten rijden. Op onderstaande kaart vindt u de route vanuit het centrum van Leiden naar de showrooms.

Contactformulier

Neem contact op of kom langs in een van onze showrooms voor vragen of advies over binnen- of buitenzonwering.

Showroom Katwijk: 071 402 2731
Showroom Zoeterwoude Rijndijk: 071 402 0720

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks