Markiezen

Met markiezen weert u zon uit uw huis en creëert u tegelijkertijd een authentieke en sfeervolle uitstaling voor uw woning. U houdt uw woon-, slaap- of eetkamer heerlijk koel in de zomer en de fraaie, ronde vormen komen bij traditionele en moderne woningen goed tot hun recht. Bestel nu uw markiezen bij Oudshoorn & Van Egmond en profiteer van onze voordelen:

  • Op maat gemaakte zonwering
  • Uitsluitend de beste kwaliteit
  • Authentieke en sfeervolle look
  • In het echt te bekijken voor aankoop

Markiezen kopen

We maken graag de mooiste markiezen voor u op maat van kwaliteitsproducten. Onze omkappingen zijn vervaardigd uit Red Cedar hout en worden bevestigd door middel van roestvrije stalen bevestigingsmaterialen. Zo maken we de stevigste en meest durabele buitenzonwering, waar u jarenlang van geniet.

Andere varianten zonwering voor buiten

Bent u op zoek naar een andere soort manier om de zon uit uw huis te weren? Bekijk de rest van onze zonwering op maat voor buiten. U heeft de keuze uit op maat gemaakte:

Zonwering voor binnen

Naast een manier om de zon volledig buiten te houden, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de zon te verduisteren met zonwering binnenshuis. Hiermee kiest u voor iets meer licht en een toevoeging aan uw interieur. Bekijk onze opties:

Bezoek onze showroom

Heeft u vragen over onze collectie markiezen of wilt u ze liever in het echt bekijken? Kom langs bij een van onze showrooms of vul direct ons contactformulier in! We beantwoorden graag al uw vragen en laten u alle opties zien.

Het is natuurlijk ook mogelijk om ons te mailen via info@oudshoornenvanegmond.nl of te bellen naar de vestiging het dichtste bij u door te klikken op de onderstaande buttons.

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Voor meer informatie kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen.

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks