Luxaflex®

Bent u op zoek naar kwaliteit voor uw binnen- en buitenzonwering? Oudshoorn & Van Egmond is al jarenlang de trotse dealer van de mooie producten die Luxaflex® te bieden heeft. De producten van Luxaflex® komen in heel veel verschillende kleuren en stijlen, zodat er voor ieder interieur een passende zonwering is.

  • Luxaflex® dealer van het jaar 2015
  • Voor elke woning een passende oplossing
  • Professioneel advies van onze raamdecoratie adviseurs

Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Luxaflex® dealer

Luxaflex® is al jaren marktleider op het gebied van rolgordijnen, shades en horren. Het merk is tegenwoordig meer dan alleen een merk: het is een begrip. Al als meer dan 60 jaar maakt het bedrijf innovatieve oplossingen voor modieuze raambekleding. Luxaflex® biedt een breed assortiment aan binnenzonwering en horren, die Oudshoorn & Van Egmond dankzij de jarenlange ervaring probleemloos bij u thuis kan installeren:

Bekijk alle zonwering

Luxaflex® op maat

Bent u overweldigd door het grote aanbod? We helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Kom eens langs in een van onze showrooms in Katwijk of Zoeterwoude Rijndijk of neem contact met ons op voor een afspraak. Dan komen onze raamdecoratie adviseurs graag bij u thuis om samen met u een op maat gemaakte oplossing te bedenken. Maak van je huis je thuis en kies voor de raamdecoratie van Luxaflex®.

Oudshoorn & Van Egmond

Oudshoorn & Van Egmond is de betrouwbare en ervaren leverancier van Luxaflex® producten met het meest veelzijdige aanbod op het gebied van raamdecoratie. Aan zowel zakelijke als particulieren klanten bieden we een totaalproduct op maat inclusief montage, reparatie en onderhoud. Oudshoorn en Van Egmond is begin 2015 door Luxaflex® Nederland uitgeroepen tot Luxaflex® dealer van het jaar.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken bij Oudshoorn & Van Egmond? Bel dan naar een van onze vestigingen.

Showroom Katwijk

Lageweg 23
222 AG Katwijk

071 402 2731

Showroom Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Contactformulier

Naam*
Emailadres*
Telefoonnummer
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

Bekijk onze Privacy- en cookieverklaring.