Terrasoverkapping

Wanneer een knikarmscherm niet voldoende uitval biedt of de gevel het gewicht van een knikarmscherm niet kan dragen, adviseren we u om een terrasoverkapping met doek aan te schaffen. Steeds vaker wordt ook gekozen voor een terrasoverkapping met glas. Ideaal om ’s avonds onder te vertoeven wanneer de zon het terras niet meer verwarmt. Uiteraard is uitbreiding met een heater of verlichting ook mogelijk.

De luxe uitstraling van een tuinoverkapping

Terrasoverkappingen winnen aan populariteit omdat ze u de mogelijkheid geven om het gehele jaar door te genieten van uw tuin. Een terrasoverkapping leveren we in verschillende maten, kleuren, materialen en stijlen. Op deze manier is de ene overkapping niet te vergelijken met de andere. Kijk in onze fotocollage om ideeën op te doen.

Een afdak waar u het hele jaar door van geniet

Afhankelijk van uw wensen bieden we een gepaste oplossing. Bent u op zoek naar een afdak, zodat u ook bij slecht weer van de buitenlucht kunt genieten? Dan is een glazen afdak geschikt. Het voordeel van een glazen afdak is dat u uw volledige uitzicht behoudt. De terrasoverkapping is daarnaast gebouwd van stevig materiaal dat bestand is tegen weer en wind.

Een terrasoverkapping op maat

Op zoek naar wat meer privacy, maar wilt u geen permanente veranderingen aanbrengen? Dan bieden tuinoverkappingen van doek een oplossing. Het doekt geeft uw tuin privacy, beschermt u in de zomer tegen de zon en geeft uw zithoek een knusse uitstraling. Dit in combinatie met een verticaal doek biedt u nog meer beschutting. Wilt u in de winter genieten van meer licht in huis? Dan bergt u de doeken tijdelijk op.

Een gecombineerde overkapping aan huis

In het gesprek bekijken we uw wensen om tot de ideale oplossing te komen. In bovenstaande afbeelding ziet u een overkapping aan huis met een combinatie van materialen: een houten veranda, glazen terrasoverkapping en zonwerende doeken. Wanneer u de doeken naar beneden rolt creëert u een gezellige serre. Heeft u een andere plaats in de tuin waar u schaduw wilt creëren, dan is de vrijstaande overkapping (type Cubola of Rozendael) iets voor u.

Voor al uw knikarmschermen

Oudshoorn en Van Egmond is gespecialiseerd in diverse typen zonwering. We bieden naast terrasoverkappingen knikarmschermenbinnenzonwering en reparatieservice aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks