Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een trendy alternatief voor een rolgordijn en ze zijn wat betreft functionaliteit bijna gelijk. Het enige verschil zit in het design van het gordijn. Dit unieke vouw-design is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Kies voor onze vouwgordijnen van het merk Luxaflex en profiteer van de voordelen:

  • Een compact en luchtig gordijn
  • Eenvoudig te bedienen
  • Verbeterde isolatie
  • Oneindig veel keuzemogelijkheden

Andere binnenzonwering

Of het nou shutters, jaloezieën of vouwgordijnen betreft, zonwering komt in verschillende designs en uitvoeringen. Oudshoorn & Van Egmond heeft diverse uitvoeringen in het assortiment. We voeren een mooie collectie van topleveranciers als Luxaflex en Jasno en. Kom langs bij een van onze showrooms om te bekijken welke uitvoering vouwgordijnen bij u passen.

Buitenzonwering

Zonwering voor buiten komt in verschillende uitvoeringen die inzetbaar zijn voor verschillende doeleinden. Veel mensen maken de keuze voor een terrasoverkappingknikarmscherm of uitvalscherm. Bij ons kunt u deze vormen zonwering allemaal op maat krijgen. Bekijk de mogelijkheden op de website of kom langs bij een van de showrooms.

Bezoek onze showrooms

Heeft u vragen over onze vouwgordijnen of wilt u ze in het echt zien voor u ze koopt? Geen probleem, we zijn telefonisch bereikbaar voor vragen. U mag uiteraard ook langskomen in een van onze showrooms in Katwijk of Zoeterwoude Rijndijk. Onze adresgegevens zijn terug te vinden op onze contact pagina.

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks