Roma

Roma is een Duits kwaliteitsmerk en een van de drie grootste zonweringsproducenten van Europa. Het merk biedt een ruim assortiment aan screens, buitenjaloezieën en rolluiken. Hiermee houdt u de temperatuur in uw huis aangenaam. Bij Oudshoorn & Van Egmond vindt u verscheidene producten van Roma. Deze zijn allemaal in verscheidene kleuren en maten te bestellen.

  • Inclusief montage, reparatie en onderhoud
  • Zowel zakelijk als particulier
  • Voor elke woning een passende oplossing
  • Professioneel advies van onze raamdecoratie adviseurs

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Roma screens

De Roma screens zijn perfect voor locaties met veel wind en bieden een breed scala aan personalisatiemogelijkheden. Met meer dan 200 beschikbare kleuren sluiten ze naadloos aan op uw kozijn. Bovendien kunt u de openingsfactor selecteren, variërend van 0% tot 10%, waarbij een lagere factor zorgt voor minder lichtdoorlatendheid. Roma biedt twee soorten screens: het traditionele rollscreen en het windvaste zipscreen. Terwijl het zipscreen stevig in geleiders aan beide kanten zit en windkracht tot 12 kan weerstaan, is het rollscreen, met handbediening, voordeliger maar minder bestand tegen harde wind.

Roma jaloezieën

De Roma buitenjaloezieën zijn een combinatie van een rolluik en een screen. U schermt hiermee zicht van buiten volledig af, terwijl er nog steeds natuurlijk licht doorheen komt. De buitenjaloezieën werken in principe hetzelfde als normale jaloezieën die u vaak aan de binnenkant van een raam ziet. U stelt de lamellen gemakkelijk in uw gewenste positie. Bij Roma buitenjaloezieën kiest u uit 3 verschillende soorten:

  • Gevel buitenjaloezieën: deze hebben een standaard U-geleider en afstandsteun voor staaldraadgeleiding.
  • Raffstore: een buitenjaloezie in een rolluikkast
  • Modulo: de S voor een snelle inbouw, P en XP voor zichtbare montage en Intego om in te stuken

Roma rolluiken

De Roma rolluiken zijn een van de meest veelzijdige vormen van zonwering. Behalve uw ruimte verduisteren hebben deze rolluiken een isolerende en beveiligende werking. Voor elke situatie is een Roma rolluik mogelijk. Daarnaast heeft u keuze uit meer dan 200 kleuren. Voor een stap extra neemt u rolluiken met een slimme Somfy io besturing. Deze zijn aan te sluiten op sensoren als een temperatuursensor, lichtsensor of een tijdklok.

Contact opnemen met Oudshoorn & Van Egmond

Wilt u een betrouwbare en ervaren leverancier van Roma zonwering? Neem dan vandaag nog contact op met Oudshoorn & Van Egmond. Wij bieden u een totaalproduct op maat, inclusief montage, reparatie en onderhoud. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Bel dan naar een van onze vestigingen of vul het contactformulier in.

Katwijk

Lageweg 23
2222 AG Katwijk

071 402 2731

Zoeterwoude Rijndijk

Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk

071 402 0720

Over ons

Oudshoorn & Van Egmond zonwering is in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Duin- en Bollenstreek al sinds 1963 een begrip in zonwering en knikarmschermen.


Service

Binnenzonwering

Buitenzonwering

Contactgegevens

Katwijk
Lageweg 23
2222 AG Katwijk
Telefoon: 071 402 2731
Fax: 071 402 5781

Zoeterwoude Rijndijk
Hoge Rijndijk 263
2382 AM Zoeterwoude Rijndijk
Telefoon: 071 402 0720

info@oudshoornenvanegmond.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden, Oudshoorn en van Egmond | Powered by iClicks